Overzicht motorrijles tarieven

Om je te voorzien van de beste motorrijlessen bieden we je een uitgebreide dienst aan om rijlessen te volgen. Bij Rijschool Expert vinden we namelijk dat service op maat belangrijk is. Bovendien maken we gebruik van terreinen waar je zo min mogelijk last hebt van ander verkeer om de verschillende motorrijtechnieken goed onder de knie te krijgen

Daarnaast hebben we door onze jarenlange ervaring evenwichtige pakketten samengesteld om efficiënt je motorrijbewijs te halen, hiermee gepaard bieden we ook excellente begeleiding aan. Onze instructeurs helpen je namelijk graag met de pakketkeuze om vooraf alles op een rijtje te zetten, want zo kom je niet voor verassingen te staan. Ze zijn bovendien enthousiast, bekwaam en zorgen hiermee voor een prettige rijervaring.

 

Kosten motorrijbewijs

Om je motorrijexamen te behalen heb je rijlessen nodig en moet je verplicht de verschillende examens succesvol afronden. Zo bieden we losse motor rijlessen, maar ook complete pakketten aan. Hieronder tref je de tarieven van de verplichte examens en ook zie je de verschillende pakketten staan.

Losse motor rijles
€39
AVB-A Examen
€140
A Examen
€245

Rijschool Expert Motorrijles Pakketten

Om jou de beste service en een voordelige prijs aan te bieden, hebben we hier een aantal pakketten staan, speciaal voor jou. De pakketten bestaan uit motorrijlessen en de examens voertuigbeheersing en verkeersdeelname.

Motorrijles Pakket A
€940
Motorrijles Pakket B
€1105
Motorrijles Pakket C
€1260
Aanbevolen
Motorrijles Pakket D
€1435
Motorrijles Pakket E
€1610

Meld je hier aan voor een MOTOR PROEFLES VAN 120 MINUTEN VOOR €30

Volg ons

Rijschool Expert is erg actief op verschillende sociale media als Facebook & Google +. Volg ons op deze platformen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door op de social media icons te klikken.

Rijschool Expert - © All Rights Reserved