Overzicht E achter B autorijles tarieven

Je hebt al je autorijbewijs B maar het is niet voldoende. Je wil natuurlijk je grote en zware aanhanger, trailer of caravan meetrekken. Rijschool Expert voorziet je van een uitstekende dienst om je E achter B rijbewijs te halen. We hebben bekwame instructeurs in dienst die je in een korte periode je aan je rijbewijs helpen. We bieden losse rijlessen aan maar we hebben ook een compleet pakket om je zo snel mogelijk op weg te helpen. Heb je vragen over wat de voorwaarde zijn voor het EB autorijbewijs, klik dan hier voor meer informatie.

 

Kosten EB autorijbewijs

In regio Leiden bieden we voortreffelijke dienst om je EB autorijbewijs te halen. Je hebt bij Rijschool Expert keuze uit losse lessen afhankelijk van je rijgedrag en agenda. We bieden ook een eendaagse pakket met examen om binnen één dag je autorijbewijs uit te breiden met E achter B. Hieronder staan de mogelijkheden in een klein overzicht  met de prijzen. Wanneer je nog vragen hebt, schroom dan niet om ons te bellen. We kunnen je ook terugbellen wanneer je via de website je nummer achterlaat, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Losse Lesuren
€45
Voordeelpakket
€580
Herkansing Praktijkexamen
€210

Meld je hier aan voor E ACHTER B RIJLESSEN

Volg ons

Rijschool Expert is erg actief op verschillende sociale media als Facebook & Google +. Volg ons op deze platformen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door op de social media icons te klikken.

Rijschool Expert - © All Rights Reserved