Overzicht bromfietsrijles tarieven

Je bent bijna 16 jaar oud en je wil niet meer op de fiets naar school of je hebt een koeriersbaantje waar je met de scooter rond moet rijden, dan ben je bij Rijschool Expert goed terecht, want wij bieden jou een slagingskans van meer dan 90% voor je scooterrijbewijs. Tot nu toe is iedereen bij ons in één keer geslaagd voor zijn bromfietsrijbewijs. We hechten met ons team veel waarde aan service, vakmanschap en plezier. Daar zorgen wij voor door middel van het onderstaande pakket. Rijschool Expert garandeert jou binnen één dag je bromfiets rijbewijs. Heb je nog vragen of wil je, je aanmelden, bel ons dan of laat je nummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk op.

 

Kosten bromfietsrijbewijs

In regio Leiden bieden wij uitstekende en voordelige bromfietsrijlessen. We hebben een eendaagse pakket waarbij je ook nog eens in één keer slaagt. Het pakket bestaat uit 5 lesuren en het bromfietsexamen. Bekijk hieronder het complete pakket en de bijbehorende kosten.

Brommerrijles Pakket
€350
Herkansing Praktijkexamen
€210

Meld je hier aan voor BROMMER RIJLESSEN

Volg ons

Rijschool Expert is erg actief op verschillende sociale media als Facebook & Google +. Volg ons op deze platformen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door op de social media icons te klikken.

Rijschool Expert - © All Rights Reserved