BE rijbewijs halen

Je hebt al een rijbewijs maar je moet voor werk of privé nog een behoorlijke aanhangwagen, trailer of caravan meetrekken, dan is autorijbewijs B niet voldoen. Rijschool Expert biedt uitstekende service om je BE rijbewijs te behalen. Wij hebben al jaren ervaring in het verzorgen van kwalitatieve rijopleidingen in regio Leiden. We zorgen voor juiste begeleiding, ervaring, plezier en efficiëntie. Je bent bij ons dus in goede handen. We hebben naast de knowhow ook goed onderhouden recente wagens, scooters en motoren.

Wat is een BE rijbewijs?

Rond het BE rijbewijs bestaat wat verwarring. Wij leggen je in het kort even uit wat de voorwaarde zijn om verplicht een BE bewijs te behalen. Rijbewijs E achter B is verplicht wanneer de massa van de auto samen met de aanhanger of trailer groter is dan 3500kg. Is de massa van de aanhanger groter dan 3500kg dan is het afhankelijk van de specificaties van de auto doorslaggevend of je een andere type rijbewijs nodig hebt. Wij informeren je graag telefonisch over de specifieke voorwaarden, want in sommige gevallen is het namelijk verplicht om rijbewijs C1E te halen. Voor rijbewijs B geldt dat je een aanhanger van maximaal 750kg mag trekken. Als de aanhanger zwaarder is dan mag de maximale, toegestane geaccumuleerde massa niet groter zijn dan 3500kg. Wanneer de aanhanger zwaarder is dan de auto, dan moet uit het kentekenbewijs blijken dat de auto het gewicht kan trekken.

Rijles van instructeurs met expertise

Rijden met een grote aanhangwagen is een moeilijkere klus dan een kleine of zonder een aanhangwagen. Bij Rijschool Expert beschikken we over instructeurs die vakkundig je de kneepjes bijbrengen. Ons team beschikt over de kennis en ervaring om jou in staat te stellen het BE rijbewijs veilig en succesvol te behalen. Onze instructeurs zijn vriendelijk en denken graag met je mee. Ze adviseren je graag en beantwoorden alle autorijbewijs gerelateerde vragen. Rijschool Expert biedt in regio Leiden namelijk meerdere diensten die gerelateerd zijn met het behalen van een rijbewijs.

De kosten van een BE rijbewijs

E achter B rijbewijs kun je op verschillende manieren behalen. We bieden losse lessen al aan voor €45 per autorijles. Een dergelijke les duurt 60 minuten. Naast de losse rijlessen bieden we ook een eendaagse pakket aan om binnen een korte periode om je BE rijbewijs te halen. Het pakket bevat ook de kosten voor het examen. Bekijk de tarievenpagina voor het overzicht met nadere informatie en uitleg.

Hoe beginnen met BE rijbewijs halen?

Voor het behalen van je BE rijbewijs is het verplicht het autorijbewijs (B) in bezit te hebben voor personenauto’s. Wanneer je met ons contact opneemt zullen we de vervolgstappen doornemen en je kunt binnen afzienbare tijd aan de slag. Zijn we even onbereikbaar? Laat dan je nummer achter dan zullen we je spoedig bellen.

De
Autorijlessen
van
Rijschool Expert
worden door onze cursisten beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 18 recensies.

score

Meld je hier aan voor E ACHTER B RIJLESSEN

Volg ons

Rijschool Expert is erg actief op verschillende sociale media als Facebook & Google +. Volg ons op deze platformen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door op de social media icons te klikken.

Rijschool Expert - © All Rights Reserved