Motorrijbewijs

Je hebt genoeg van je vierwieler of je droomt liever ervan om op een motor te stappen, Rijschool Expert helpt je graag om jouw wens te realiseren. Jarenlange ervaring geeft ons de mogelijkheid om kwalitatieve motor rijlessen aan te bieden. De motorrijlessen verschillen enigszins van autorijlessen, er gelden namelijk andere richtlijnen en eisen. Ons team is erop gericht om jou de beste service voor te leggen, we hebben de ervaring, de knowhow en ten slotte het plezier om je de beste rijopleiding te bieden. Bovendien maken we gebruik van terreinen waar je zo min mogelijk last hebt van ander verkeer om de verschillende motorrijtechnieken goed onder de knie te krijgen. In overleg en volgens de richtlijnen kun je uiteindelijk kiezen in welke vermogensklasse je wilt rijden. Afhankelijk van uw rijvaardigheid zijn er verschillende mogelijkheden om jou te voorzien van een passende rijopleiding, wij doorlopen de stappen samen met jou zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Motorrijlessen krijgen van top instructeurs

Bij Rijschool Expert stellen we kwaliteit en efficiëntie voorop wanneer we rijlessen aanbieden. Om dit te bewerkstelligen hebben we top rijinstructeurs in dienst die alles doen om je zo plezierig, bekwaam en effectief op weg helpen naar jouw motorrijbewijs. Onze rijinstructeurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben de nodige ervaring om jou te begeleiden. Ben je benieuwd naar de instructeurs? Maak dan kennis door hier te klikken

Motorrijlessen nemen op stoere motoren

De regio waarin Rijschool Expert haar motorrijlessen verzorgt is Leiden en omgeving. De rijlessen worden aangeboden op verschillende stoere modellen. De modellen verschillen in vermogen die de motor heeft, zo heb je de 11kw en de 35 kw type,  de keuze is afhankelijk van het beoogde rijbewijs. Voorts worden de motoren goed onderhouden om jouw veilig te houden op de weg. Het rijplezier is gewaarborgd wanneer de motoren uitstekend en robuust aanvoelen tijdens het rijden. Alles is erop gericht om jou de beste rijopleiding te bieden.

Starten met motorrijlessen?

Wil je de motorrijlessen beginnen? Dan kun je ons direct bellen voor een afspraak of laat hier onder je telefoonnummer achter dan bellen wij je zo snel terug om een afspraak in te plannen.
Je ziet hier onderstaand een overzicht van de richtlijnen van CBR voor wat betreft de voorwaarden voor het behalen van je motorrijbewijs. De richtlijnen hebben onder andere te maken met je leeftijd en het vermogen van de motor. Bekijk hier wat van toepassing is op jouw geval, als je het even niet weet schroom dan niet om met ons contact op te nemen.


  • Ten eerste dien je in het bezit te zijn van het Rijbewijs B of de theorie voor categorie A alvorens te beginnen met je motoropleiding!
  • Rijlessen volgen op een motorfiets in categorie A1 met een cilinderinhoud tot 125 CC en 11KW mag al vanaf 17 jaar!
  • Ten tweede dien je twee praktijkexamens af te leggen. Allereerst het AVB( Algemene Voertuig Beheersing gevolgd door het A examen.
  • Je dient je theoriebewijs te halen voordat je je A examen kan afronden.
  • Je mag pas op 20 jarige leeftijd examen doen voor categorie A2 (maximaal 35KW). In dit geval hoef je alleen het A examen af te leggen, met twee oefeningen van het AVB.
  • Ten derde mag je weer twee jaar later, op 22 jarige leeftijd, eindelijk examen doen voor de zwaarste categorie A! Geen beperkingen in KW meer. Je dient nogmaals je theorie-examen A te halen als hierboven genoemd (categorie A2).
  • Tot slot wanneer je 24 jaar of ouder bent mag je direct voor de zwaarste klasse A afrijden. Deze categorie bevat geen restrictie op het vermogen van de motoren.
  • Je dient in het bezit te zijn van het Rijbewijs B of de theorie voor categorie A alvorens te beginnen met je motoropleiding!
  • Je dient twee praktijkexamens af te leggen. Allereerst het AVB (Algemene Voertuig Beheersing gevolgd door het A examen.
  • Je dient je theoriebewijs te halen voordat je je A examen kan afronden.

De kosten van motorrijlessen & rijbewijs

Wanneer je voor Rijschool Expert kiest dan kun je voordelig lesuren nemen. Losse lesuren zijn al beschikbaar vanaf €35 voor de duur van 60 minuten. Je kunt natuurlijk ook voor de voordeligere pakketten kiezen, voor meer informatie over de tarieven kun je op de desbetreffende pagina kijken. Je treft daar namelijk een duidelijke overzicht aan van de verschillende prijzen en diensten. Wanneer je nog vragen onbeantwoord hebt kun je ons uiteraard telefonisch bereiken of je kunt je hieronder aanmelden voor een proefles. Wij nemen dan zsm contact met je op.

De
Motorrijlessen
van
Rijschool Expert
worden door onze cursisten beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 18 recensies.

score

Meld je hier aan voor een MOTOR PROEFLES VAN 120 MINUTEN VOOR €30

Volg ons

Rijschool Expert is erg actief op verschillende sociale media als Facebook & Google +. Volg ons op deze platformen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door op de social media icons te klikken.

Rijschool Expert - © All Rights Reserved