Bromfietsrijbewijs & scooterrijbewijs halen

Je bent 15,5! Tijd om je voor te bereiden op je scooterrijbewijs! Je mag vanaf nu beginnen met het leren voor je theorie en ook dit examen aanvragen én doen.

Heb je nog géén theorie voor de scooter?

Dan kan je je bij ons aanmelden voor de ALL-IN pakket. Wij maken dan eerst een theorie afspraak voor je bij het dichtstbijzijnde CBR. Om je voor te bereiden op dit theorie-examen kan je bij ons op kantoor je iTheorie ophalen. Dit is jouw online theoriecursus die je klaarstoomt voor dit examen. Na je positieve resultaat, plannen we een praktijkexamen voor je in.

Heb je al je theorie voor de scooter?

Dan kan je ons direct bellen om een praktijkexamen in te plannen! Dit mag vanaf je 16e verjaardag. De slagingspercentage voor de scooter is bij Rijschool Expert 76%! Onze gekwalificeerde instructeurs helpen je in een korte tijdsbestek aan je rijbewijs. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, daarom krijg je les in groepjes van 3, 2 of in je eentje.

Ben je geïnteresseerd in het halen van je scooterrijbewijs? Bel ons of laat je nummer achter via onze aanmeldpagina.

Kosten rijbewijs

De Bromfiets lessen van Rijschool Expert

worden door onze cursisten beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 18 recensies.

score

Brommerrijles Pakket
€350
Herkansing Praktijkexamen
€210

Meld je hier aan voor BROMMER RIJLESSEN

Volg ons

Rijschool Expert is erg actief op verschillende sociale media als Facebook & Google +. Volg ons op deze platformen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door op de social media icons te klikken.

Rijschool Expert - © All Rights Reserved