Autorijbewijs halen?

Je bent aan het juiste adres bij Rijschool Expert wanneer je voor zekerheid kiest en je prettig je rijbewijs wilt behalen. Wanneer je overweegt om een autorijbewijs te halen dan heeft dat namelijk goede service, begeleiding en plezier nodig. Wij, bij Rijschool Expert, bieden deze ervaring al enige tijd aan in regio leiden. Naast onze ervaring en unieke lesmethode bieden we de autorijlessen bovendien erg voordelig aan. Wij doen dit namelijk op basis van een pakket die passend is voor uw wensen en rijstijl, zo heb je vooraf duidelijkheid en weet je waar je aan toe bent.

Gratis proefles

De eerste rijles is geheel gratis om de eerste rijervaring aan te bieden, autorijden is de eerste keer best spannend namelijk en bovendien wordt je op deze wijze een goede kans geboden om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Naar aanleiding van de eerste autorijles wordt samen met jou besloten wat het beste traject is om je rijbewijs te halen. Je hebt dan de keuzemogelijkheid uit losse lessen of één van de pakketten die het beste aansluit bij jouw rijvaardigheid.

De beste rijinstructeurs in Leiden

Rijschool Expert heeft een hecht team van gekwalificeerde en goede rijinstructeurs. Je bent in goede handen want jouw zorg is hun zorg, ze denken namelijk vooruit en willen je goed voorbereiden om je rijexamen af te leggen. De rijinstructeurs dragen namelijk zorg voor juiste informatie, jouw rijvaardigheid, rijplezier en uiteraard de examen aanvraag. Dit allemaal resulteert in jouw hoge slagingskans. Maak kennis met onze rijinstructeurs door hier te klikken

Rijlessen nemen in nieuwe auto’s

De regio waarin Rijschool Expert haar autorijlessen verzorgt is Leiden en omgeving. De rijlessen worden aangeboden in verschillende recente automodellen die een comfortabele rijgedrag verzorgen wat de rijervaring positief bevordert. Ons team ziet er daarnaast ook op toe dat de auto`s onderhouden en fris blijven.

Autorijlessen beginnen

Wil je de autorijlessen beginnen? Dan kun je ons direct bellen voor een afspraak of laat hier onder je telefoonnummer achter dan bellen wij je zo snel terug om een afspraak in te plannen. Na overleg en de eerste gratis proefles wordt samen een keuze gemaakt voor hoe we de rijlessen aanpakken. De rijdmomenten worden natuurlijk samen met jou afgestemd zodat je altijd op het tijdstip rijdt die jou uitkomt.

Tarieven rijlessen

Een rijbewijs behalen is geen kleine investering en dus wil je naast de plezierige en vakkundige rijlessen een voordelige prijs. Rijschool Expert biedt de rijlessen al vanaf €36 per les, met deze prijs zijn we een van de voordeligste aanbieders van kwalitatieve autorijlessen. De rijlessen duren bovendien 60 minuten. Voor het complete overzicht van de prijzen verwijzen we je naar de tarieven pagina, daar staat in een duidelijk en heldere overzicht wat de prijzen zijn. Ben je geïnteresseerd in een proefles? Bel dan snel of vult het onderstaande formuliertje in, je hebt niets te verliezen. Met deze vrijblijvende gratis proefles kun je namelijk kennismaken met Rijschool Expert en onze rijinstructeurs zonder dat je je ergens aan verbindt.

De
Autorijlessen
van
Rijschool Expert
worden door onze cursisten beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 18 recensies.

score

Meld je aan voor een GRATIS PROEFLES!

Volg ons

Rijschool Expert is erg actief op verschillende sociale media als Facebook & Google +. Volg ons op deze platformen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door op de social media icons te klikken.

Rijschool Expert - © All Rights Reserved